Les trampes de la memòria

Blai convenç sa germana Núria per a participar en una campanya ciutadana de neteja de residus a l’Albufera. Això els fa recordar la infància, el iaio Manel –un pescador del llac– i les vivències que van compartir amb ell. A més, els dos germans coneixeran Òscar, un jove que també té fortes arrels a l’Albufera…

La primera oleada

Después de la Gran Guerra, la Tierra ha quedado asolada y la humanidad se ve abocada a poner en marcha un proyecto de evacuación del planeta. Los jóvenes escogidos se trasladarán a una colonia en la Luna, donde prepararán la llegada del resto de la población. Pero no todo es lo que parece…

La taxidermista d’emocions

Elisa, una jove biòloga, travessa un pont amb els ulls mirant el terra. València i Londres. La carrera i el treball. Les persones que estima o estimava, les persones que estimarà. La biologia i la teràpia. La taxidèrmia com un exercici professional, però també com una cura emocional, com un gest de preservació i respecte.

A la ciutat no es veuen les estreles

Des de bronzejats estrambòtics fins a inesperades nits davall les estreles, passant per malentesos a l’oficina i amenaces misterioses i sorprenents… Totes aquestes situacions es donen cita en un recull de relats amb un bon grapat d’humor, perfectes per a practicar els nostres coneixements lingüístics des del nivell A2.

La primera onada

Després de la Gran Guerra, la Terra ha quedat assolada quasi per complet i la humanitat es veu abocada a posar en marxa un projecte d’evacuació del planeta, el Programa Èxode. Alice Dixie forma part d’aquesta primera onada de joves traslladats a una colònia lunar, on prepararan l’arribada de la resta de la població.

Relats d’un futur imperfecte

Ciutats arrasades per la guerra, mons desèrtics i selves exuberants, invencions maquiavèl·liques posades al servei dels éssers humans, robots capaços de substituir les persones, ciutats convertides en déus… Qualsevol situació que pugues imaginar té cabuda en els nou futurs imperfectes que componen aquesta antologia.

El abismo mecánico

L’antologia de relats de ciència ficció El abismo mecánico y otros relatos sobre la inteligencia artificial inclou el meu conte After Life, que va ser guardonat amb el segon premi al I Concurso Cificom de Relatos de Ciencia Ficción, dins la celebració de la primera edició de la Cificom a València l’any 2015.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s